Пред малку заврши средбата на Костадинов со Дедо Наум, со Ване Андреев од Струмица и со сестра Сара од манастирот!

Костадинов со изјава за легализација на марихуаната и МПЦ!

Костадин Костадинов (Манулач), докажаниот борец против непотизмот, денес со прес конференција во Струмичко, откако во јавноста...

Мате Парлоф / 25 март, 2019 11:01

Движењето "Бојкотирам" со директни пораки и до свештеници од МПЦ - ОА кои сметаат дека Договорите со Бугарија и Грција се добри за Македонската нација и Република Македонија

Бојкотирам со порака до МПЦ: “Ваше е предавството!”

На листата носители на јавни – општествени и политички функции на движењето Бојкотирам се најдоа и свештеници од Македонската...

Мирко Бачиќ / 23 август, 2018 8:27