Имено, Владимир Четкар секстет на градскиот плоштад во Охрид на 11 Октомври во 13:00 часот ќе одржи бесплатен концерт, кој е во организација на Град Охрид и е од отворен тип.

Бесплатен концерт на Владимир Четкар секстет на градскиот плоштад во Охрид на 11 Октомври

Светски познатиот џез, фанк и соул изведувач Владимир Четкар, подготвува извонреден празичен подарок за охриѓани и посетителите...

Владо Марин / 7 октомври, 2020 12:19

Стајиќ не извести кој го рекетирал, но најавува дека деновиве ќе најде начин да воспостави комуникација со Јавното обвинителство во интерес на вистината.

И ОД МЕНЕ САКАА ДА ИЗНУДАТ ПАРИ: Бизнисменот Стајиќ објави дека бил рекетиран во случајот “Рекет”!

Бизнисменот Владимир Стајиќ, кој е сопственик на компанијата “Супертрејд”, на социјалните мрежи напиша јавно дека бил жртва...

Сара Фемина / 20 јули, 2019 11:11