На денешен ден пред една година почина младиот пејач Влатко Илиевски.

ЕДНА ГОДИНА БОЛКА И ТАГА: Марјана Станојковска со емотивна посвета за Влатко Илиевски

Една година тага и болка за семејството и пријателите на нашиот македонски пејач Влатко Илиевски. На денешен ден пред една...

Весна Петровска / 6 јули, 2019 20:07

Четири девојчиња од хорот  на „Златно славејче“ напишаа и снимија песна за Влатко Илиевски, Ќе се потрудиме да го зачуваме твоето дело и никогаш да не бидеш заборавен!"

Четири славејчиња со песна за Влатко Илиевски- Со тебе пораснавме, а сега те нема!

Четири девојчиња од хорот  на „Златно славејче“ напишаа и снимија песна за Влатко Илиевски, пејачот и актер кој почина...

admin@magazin / 6 март, 2019 16:16

На телото на Влатко Илиевски нема траги на насилство

Причината за смртта на Влатко Илиевски најверојатно предозираност

Основното јавно обвинителство Скопје ги расветлува причините за смртта на Влатко Илиевски , чие безживотно тело беше пронајдено...

admin@magazin / 7 јули, 2018 15:54

Неговите роднини, пријатели но и многубројните фанови ќе можат за последен пат да се простат од него од 11 часот во капелата во Ѓорче Петров. Влатко Илиевски вчера починал во автомобил на булевар во Скопје.

Дали Тамара знаела нешто? На Фејзбук таа напиша: „Се надевам дека сега ти е подобро„?

Неговите роднини, пријатели но и многубројните фанови ќе можат за последен пат да се простат од него од 11 часот во капелата...

Македонка Димкин / 13:02