Од партијата повикуваат на масивност како што велат против оваа ненародна власт

ВМРО-ДПМНЕ вечерва со голем протестен митинг

СДСМ цела година ја враќа Република Македонија назад. Ја враќа назад во секој поглед. Една година економијата е во стагнација,...

admin@magazin / 2 јуни, 2018 10:54