Предизборно

Социјaл-демократите свесни дека го губат членството – не бираат начини како да допрат до макар еден глас повеќе

Слабата посетеност и лошиот одзив на митинзите на СДСМ создава паника и страв од евентуален пораз – па така социјалдемократите...

Калина Мартинска / 15 април, 2024 16:40