Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 173 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 86 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (31.12.2020 – 07.01.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 86 возила од јавните...

Рејхан Бајрами / 9 јануари, 2021 10:51

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 351 возило, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 265 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (26.11 – 02.12.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 265 возила од јавните...

Перо Милчин / 3 декември, 2020 10:52

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 338 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 229 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (19.11 – 25.11.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 229 возила од јавните...

Рејхан Бајрами / 26 ноември, 2020 10:29

Паркингот на Водно во текот на викендов го искористиле 669 возила според бројот на испратени СМС пораки.

ПАРКИНГОТ НА ВОДНО ВО ТЕКОТ НА ВИКЕНДОТ ГО ИСКОРИСТИЛЕ 669 ВОЗИЛА

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога...

Рејхан Бајрами / 16 ноември, 2020 9:48

Оваа помош ќе го зголеми бројот на тимови кои ќе бидат на располагање за брз транспорт на пациенти, а во возилата ќе се користат и транспортните респиратори кои ги добивме како помош од НАТО.

Филипче: 5 санитетски возила од АРМ на испомош во Скопје и 2 за внтрешноста

Брзата помош од денеска ќе има на располагање дополнителни пет возила, кои го доби од армијата, за справување во битката со...

Рејхан Бајрами / 12 ноември, 2020 14:50

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 345 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга. Од нив, 25 возилa се отстранети со пајак службата, поради пречекорување на дозволеното време на задржување на паркиралиштето.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 249 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (05.11 – 11.11.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 249 возила од јавните...

Стојче Бушин / 12:19

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 376 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 266 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (29.10 – 04.11.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 266 возила од јавните...

Рејхан Бајрами / 5 ноември, 2020 11:28

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 277 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 305 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (01.10 – 07.10.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 305 возила од јавните...

Стојче Бушин / 8 октомври, 2020 10:53