Станува збор за лек кој е раствор за пер ос примена и пациентите ќе го примаат во домашни услови.

ВОЗРАСНИТЕ ПАЦИЕНТИ СО СПИНАЛНА МУСКУЛНА АСТРОФИЈА ПРВПАТ ДОБИЈА ЛЕК

Министерството за здравство информира дека вчера првпат досега на Универзитетската клиника за неврологија двајца возрасни...

Рејхан Бајрами / 25 ноември, 2020 11:46