Очигледно единствената „хипотетичка закана“ за Америка е Русија (сојузник на Кина) со која одамна доброволно создава големи тензии.

НЕШТО СЕ СЛУЧУВА: Додека медиумите не забавуваат со КОРОНА, 40 000 американски специјалци дојдоа во Европа

Додека насловите, емисиите и социјалните медиуми во Италија сега се преплавени со глобалната тема за коронавирус, сега 20,000...

Перо Милчин / 14 март, 2020 12:41