Будала може да се стане со дејствија и постапки на некој друг и тогаш викаме дека некој друг прави будала од нас или можеме да станеме будала со своите постапки и тогаш викаме дека самите од себе сме направиле будала.

ДАВИДОВИЌ: Милиони државни пари завршија во приватни џебови на функционери, а за тоа нема ни истрага ниту постапка

Зошто решив да пишувам за будалите? Затоа што конкуренцијата во денешно време е огромна и неисцрпна и затоа што будалите...

Сара Фемина / 22 октомври, 2019 20:35

Тој изјави дека е вчудоневиден од леснотијата со која министерот за финансии вели дека буџетот добро се полни.

„ЗАЕВ е практично како е мал деспот без процедура, без јавен оглас и без да има интервјуа„

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на Алфа телевизија на емисијата „Отворено„ рече дека ако од одлуките...

Перо Милчин / 13 јуни, 2019 19:38