Како што објавува објавуи порталот Републлика

Вработените во МЖ Транспорт под мобинг од шоферот на генералниот, татко на заканувачот на Героски ?!

Тони Гиноски е вработен со години во Железница како котлар. Со доаѓањето на СДСМ на власт пред две години тој е унапреден...

Узунов Бобан / 26 јуни, 2019 8:58