На Груевски на годишнината од формирањето на Владата на Заев

(видео) Груевски: Времето покажа дека бев во право !

Поранешниот премиер Никола Груевски на Фејсбук објави видеоснимка од неговиот говор во Собранието на денот кога се гласаше...

Узунов Бобан / 6 јуни, 2019 10:44

30 годишен јубилеј од подвигот на Димитар Илиевски-Мурато

30 години јубилеј: Првиот Македонец кој стапна на врвот на светот и остана таму !

На 10 мај 1989 година, битолчанецот Димитар Илиевски Мурато, како прв македонски алпинист се искачи и го освои највисокиот планински...

Узунов Бобан / 10 мај, 2019 8:25