За претстојните претседателски избори Касами најавува заеднички кандидат на опозицискиот фронт

Касами: Да бидат вметнати Албанците или нема гласање за Уставни измени

Сѐ додека не се внесе промената на формулацијата од 20 отсто јазикот што го зборуваат граѓаните во албански јазик, пратениците...

Македонка Димкин / 1 октомври, 2023 18:06