Од нив предвидено е 4 станови да се еднособни, 28 двособни, 13 станови трособни и 1 петсобен.

Во Охрид во јули издадени 15 одобренија за градба

Во јули во Охрид се издадени 15 одобренија за градба, од кои 7 на физички лица и 8 на деловни субјекти. Во извештајниот период...

admin@magazin / 11 септември, 2021 11:44

Министерот Бочварски и директорот Рустеми го посетија и контролниот центар за електронска наплата на патарина – Петровец каде се разговараше за модернизација на патарините и на Коридор 8!

Бочварски: Интензивно ја градиме третата лента на автопатската делница Катланово-Петровец

Третата лента на автопатската делница Петровец – Катланово се гради со силен интензитет. Покрај изградбата, вршиме и комплетна...

Перо Милчин / 22 април, 2021 17:00