Царовска, ретко објавува приватни слики на социјалните мрежи, но овојпат сподели фотографија на „Фејсбук“. „

Мила Царовска со синот и партнерот на стадион навиваше за Македонија

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, заедно со синот и својот партнер Горан Георгиевски, вчера беше...

Весна Петровска / 11 октомври, 2019 18:42

Со громогласен аплауз и овации го започна својот трет концерт оваа година пред македонската публика.

МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА ВО ТРАНС: Градскиот стадион ечеше со хитовите на Здравко Чолиќ!

Здравко Чолиќ вечерва на Градскиот стадион во Скопје одржува незаборавен концерт за Македонската публика. Српската звезда...

Сара Фемина / 16 јуни, 2019 0:10