Градоначалникот Максим Димитриевски рече ова е само едно признание во пресрет на петвековниот јубилеј од постоењето на градот.

Најзагаден град Скопје, а Куманово за град на културата за 2019 година, ке бараат пари за прослава

Министерството за култура го прогласи Куманово за град на културата за 2019 година. Освен тоа Куманово оваа година беше прогласен...

Сара Фемина / 9 март, 2019 9:01