НАТО како воен сојуз се обединува при заштита на членка при напад од трета воена сила, што гледајќи ги соседите за Македонија тоа е воено неутралната Србија и непризнаено Косово

НАТО ќе не штити само од напади од Србија?

Македонија доби пофалби за напредокот во спроведувањето на договорот за името на состанокот на министрите за надворешни...

Мирко Бачиќ / 6 декември, 2018 11:26