Редовни грешки во протокол

Пак грешка во протокол: Армијата и се заблагодари на Норвешка со знамето на Исланд

Протоколот на македонската Армија го згреши знамето на Норвешка во благодарноста на “Фејсбук”. Ваквата грешка стоеше 30-минути...

Калина Мартинска / 19 април, 2024 19:30

Обврските од деценискиот проект за железничко позврзување, Македонија треба да ги заврши во наредните 7 години а Бугарија до 2027 година.

Ќе патуваме со воз до Бугарија дури во 2025 година

Со воз до Бугарија ќе патуваме дури во 2025 година но возот до Софија или Бургас ќе го чекаме уште дополнителни две години. Првата...

admin@magazin / 15 декември, 2018 11:51