Несреќата на оваа држава си оди наскоро, рече пратеникот од ДУИ, Артан Груби.

Артан Груби : ” Иванов е несреќа “

 Претседателот на Комисијата за европски прашања, пратеник од ДУИ, Артан Груби коментирајќи го годишното обраќање на претседателот...

Перо Милчин / 28 декември, 2018 20:49