Во потрагата по телото на Данка Илиќ

Лут зошто му ја уништиле марулата – татко на осомничен за убиството на Данка се жали од полицијата

Таткото на осомничениот за убиството на Данка Илиќ е лут затоа што полицијата му го ископала дворот и му ја уништила марулата. Тој...

Калина Мартинска / 18:49