До редакцијата на „Магазин“ пристигна демант по повод објавата за календарот со полуголи жени финансиран од погребалното претпријатие „Две солзи“

ДЕМАНТ од сопственикот на погребалното претпријатие „Две солзи“: Календарот и објавата се лажни

Владимир Мургоски од Охрид инаку сопственик на погребалното претпријатие „Две солзи“ испрати барање објавата да се тргне...

Магдалена Стојмановиќ / 26 февруари, 2020 15:08

Се појави календар од 2019 година спонзориран од погребално претпријатие „Две солзи“ во Охрид на кое има фотографии од голи жени.

Бизарна глетка: ПОГРЕБАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ОД ОХРИД НА СВОИТЕ БРЕНДОВИ ПОСТАВИЛО ГОЛИ ЖЕНИ

Смртта е составен дел од животот. Погребите имаат обреден карактер и за тоа постојат луѓе кои нудат услуги за работи кои го...

Магдалена Стојмановиќ / 13:52