И Бојкотирам ама и академик Радован Павловски јасен, кога станува збор за Северна Македонија тоа е преименување, прекрстување, промена на идентитетот

Бојкотирам упаднаа во МАНУ, им врачија декларација на Македонскиот народ

Додека траеше научната расправа во МАНУ движењето Македонска преродба го изразија незадоволството од Преспанската спогодба...

Мирко Бачиќ / 11 септември, 2018 21:42