Адвокатот Еленко Миланов, бранител на обвинетиот Костовски рече дека ќе ја обжалат пресудата по однос на основата и висината.

Одбраната на обвинетите за убиството на Тот: Пресудата е драконска!

Одбраната на обвинетите за убиство на хрватскиот ракометар Денис Тот најави жалба за пресудата со која на обвинетите Анџело...

Перо Милчин / 30 ноември, 2022 17:29