Бесим Деари како заменик директор на БЈБ е "идеалното" времено решение како е на оваа функција "заборавен" од 2002 година или точно 16 години како партиски кадар на ДУИ

Нов директор на Бирото за Јавна Безбедност ќе се бира по Рамазан

По празнувањето на Курбан Бајрам министрите во среда повторно ќе заседаваат во Владата. Министерот Оливер Спасовски се очекува...

Мирко Бачиќ / 20 август, 2018 6:35

Тој во оставката вели дека се соочувал со притисоци и уцени

Поради политички притисоци, директорот на турскиот театар си поднесе оставка

В.Д директорот на Турскиот театар, Наџи Шабан си поднесе оставка. Тој во оставката адресирана до министерот за култура, вели...

admin@magazin / 25 јули, 2018 10:50