Вицепремиерот Османи од владината говорница, јасно стави до знаење дека партискиот став на ДУИ е дека мерката додаток за трето дете е одлична и покажува солидни резултати

Додатокот за трето дете на ВМРО – ДПМНЕ, ги скара ДУИ и СДСМ

Додатокот за трето дете, проект кој го реализираше владата на ВМРО – ДПМНЕ согласно изборната програма, оценет е како штетен...

Мартин Попоски / 13 ноември, 2018 9:00