Џејмс својот живот го посветил на вакцините и се понудил како сведок во одбpaна на многубројни семејства чии деца биле загpoзени од вакцинацијата.

УБИСТВО ИЛИ САМОУБИСТВО? Докторот кој тврдеше дека вaкцините пpeдизвикуваат ayтизам пронајден мpтoв во река!

Полициjaта и покрај тоа што сомневала дека станува збор за сериозно убиство, истpaжителите на крајот случајот со докторот...

Рејхан Бајрами / 10 јуни, 2019 1:53

Д-р Линг Жипеи кој е вработен како хирург во општата болница People’s Liberation Army операцијата ја извршил на оддалеченост од илјадници километри

До каде ли отиде технологијата- Извршена првата операција на мозок од далечина преку 5G технологија

Верувале или не, доктор од Пекинг успеа да ја направи првата операција во светот на мозок преку мобилната мрежа 5G. Технологијата...

Катерина Крстиќ / 17 април, 2019 19:10

Доктор Предраг Лалевиќ беше личен доктор на доживотниот претседател на СФРЈ Јосип Броз Тито

Почина докторот кој го исклучи Тито од апарати

Доктор Предраг Лалевиќ, хирург и анестезиолог кој 16 години со доживотниот претседател на СФРЈ Јосип Броз Тито беше на 106 патувања,...

Катерина Крстиќ / 27 март, 2019 12:22