Единствениот мал проблем со домашен квасец е тоа што ќе бидат потребни неколку дена за тој да стане активен.

НЕМАТЕ КВАСЕЦ ДОМА? Еве како да го направите од ЈАБОЛКА!

Ако немате квасец, постои начин сами да го направите и секогаш да го имате. Единствениот мал проблем со домашен квасец е тоа...

Сара Фемина / 25 март, 2020 18:19

Кичеец пуштен во домашен притвор

Зоран Милески-Кичеец пуштен во домашен притвор по предлог на обвинителството

Судија на претходна постапка од Основниот кривичен суд донесе решение и ја укина мерката притвор за Зоран Милески – Кичеец...

Узунов Бобан / 24 септември, 2019 14:53