-Направив пауза од четири години и многу работи на естрадата се променија. Не сум ја заборавила публиката, имаше неколку песни, но не сум била толку активна, изјавила пејачката во едно интервју за српските медиуми.

СКАНДАЛИТЕ ЈА УНИШТИЈА: Октриени тајни од домот на Тања Савиќ – само еден човек ја посетува пејачкат

Познатата фолк пејачка во Србија, Тања Савиќ позната беше во јавносат и по врската со својот колега Дарко Филиповиќ. Тие двајца...

Весна Петровска / 18 јуни, 2019 21:35