„Има документи, согласности, уснени согласности, телефонски разговори, за секој пациент докторите се должни да ги информираат. Ние први воведовме видеоконференција

Жан Митрев: Не се плашам од обвинение, ќе се докажувам и 100 години ако треба – никогаш не сум рекол дека хемофилтрацијата е лек

Неговиот вечерашен јавен настап во кој се бранеше од наводите во документарниот филм „Нечиста крв“ на ИРЛ е во пресрет на...

admin@magazin / 10 јануари, 2023 6:14

-Луѓето не баш сериозно го сфаќаат сето ова со Ковид-19 и како да немаат сознание колку е оваа лоша болест кога ќе се рашири.

ЖАН МИТРЕВ: Луѓето не баш сериозно го сфаќаат сето ова со Ковид-19!

Луѓето не баш сериозно го сфаќаат сето ова со Ковид-19 и како да немаат сознание колку е оваа лоша болест кога ќе се рашири,...

Владо Марин / 1 јуни, 2020 20:59

-Кардиохиругијата и медицината имаат периоди на моќ и на немоќ, рече Филипче.

ДОКТОР ЖАН МИТРЕВ: Ова хумано дело ги обедини граѓаните на Република Македонија!

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, заедно со тимот кој ја изведе првата трансплантација на срце со изјава за...

Перо Милчин / 23 мај, 2020 17:50