Еден од најважните елементи во градењето и зајакнувањето на имунитетниот систем е исхраната, а во него микроелементот без кој не можете - јодот, игра голема улога.

КОВИД 19 УДИРА НА ИМУНИТЕТОТ: Зајакнете го со овој минерал кој треба да го внесувате секој ден!

До пред само неколку недели, ги зедовме сите совети за зачувување и подобрување на нашето здравје со резерва, но денес, со...

Катерина Крстиќ / 29 март, 2020 19:20

Ако оваа сума се подели на 26 месеци се добива сумата од 1923 евра месечно а ако таа се подели на 22 работни денови колку што просечно има секој месец доаѓаме до сумата од 87 евра дневно или околу 5300 денари.

ОБВИНИТЕЛИТЕ ВО СЈО ЗДРАВО СЕ ХРАНЕЛЕ: Дневно се „кркало“ по 9 кг лешници, бадеми и фстаци или 36 кг кикирики

По големите бонуси кои ги земале обвинителите на СЈО и другите вработени, исто така откриено е дека и луксузно ги трошеле...

Весна Петровска / 26 ноември, 2019 18:29

Здравата исхрана е многу важна. На тој начин нашиот организам се претвора во многу неповолна средина за развој на канцерогените клетки.

Секое тело има клетки на ракот, но вака никогаш нема да се активираат

Во секое човечко тело има клетки кои можат да го активираат ракот, поради тоа мора да се внимава на секојдневните навики и...

Весна Петровска / 12 мај, 2019 20:36