Во задниот горен дел на носот, на сводот е сместен мирисниот епител кој содржи хеморецептори.

Лек за затнати синуси и затнат нос – за 2 дена ќе почнете да дишете

Затнувањето на носот е една од најнепријатните работи што се случува во ладно време. Тоа е всушност лошиот симбол коj прави...

Сара Фемина / 2 декември, 2019 23:29

Македонското земјоделство годинава има огромни проблеми и големи загуби со извозот во Русија, по што е констатирано дека преполовен е извозот на зеленчук за оваа година

Преполовен извозот на македонски зеленчук во Русија

Поради нереализираниот пласман на свежата зелка, преполовен е извозот на македонски зеленчук во Русија, а за четвртина е...

Мирко Бачиќ / 19 септември, 2018 14:16