Покажуваме нови вредности. И покажуваме дека луѓето полека се ослободуваат и го тргаме оној национализам што беше присутен”.

ЗЕЌИРИ: Граѓаните се горди што коалициравме пред избори со албанска партија

„Граѓаните препознаваат кој носи храбри одлуки и кој мисли на нив. Луѓе од ВМРО ДПМНЕ одат и лобираат да не добиеме датум...

Мирко Бачиќ / 27 февруари, 2020 23:46

Зеќири стана татко по трет пат.

ЗЕЌИРИ СТАНА ТАТКО: Се роди Далиа Нани Зеќири- му благодариме на господ што го израдува нашето семејство (ФОТО)

Пратеникот од редовите на СДСМ Мухамед Зекири стана татко по трет пат. Неговата сопруга на свет донесе девојче на кое му го...

Стојче Бушин / 24 февруари, 2020 10:30

Мухамед Зеќири земал рекет од поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи ?!

Шек Халачи од Кумановската група: Мухамед Зеќири земал рекет од поглаварот на ИВЗ Сулејман Реџепи ?!

Шек Халачи од „Кумановската група преку својот Фејсбук профил го прашува директно пратеникот Мухамед Зекири дали е замолчен...

Узунов Бобан / 12 септември, 2019 8:49

Информацијата дека Мухамед Зеќири би бил кандидат за консензуален претседател на СДСМ и ДУИ не наиде на одобрување во јавноста

Консензуалниот претседател на СДСМ на аџилак во Мека ?

Одредени албански медиуми објавија дека потпретседателот на СДСМ и актуелен пратеник Мухамед Зеќири е можен консензуален...

Узунов Бобан / 15 јануари, 2019 11:02