Предвремни парламентарни избори ќе се одржат за 6 до 8 месеци

Орданоски: Набргу ќе слушаме бомби за Заев и неговите соработници

Власта и опозицијата подготвуваат терен за предвремни парламентарни избори, кои, најверојатно, ќе се одржат за 6 до 8 месеци,...

admin@magazin / 5 јуни, 2018 21:21

Сношти и покрај уцените и заканите, и покрај се, народот излезе на улица и кажа ДОСТА Е! Доста е од уценување!

Васко Белески со моќна порака до Зоран Заев!

Сношти и покрај уцените и заканите, и покрај се, народот излезе на улица и кажа ДОСТА Е! Доста е од уценување! Сношти, да се...

Македонка Димкин / 3 јуни, 2018 11:48