Зачудувачки е фактот, дека комбинацијата од алкохол и кафе, во суштина штити од заболување од цироза на црниот дроб.

МОЌТА НА КАФЕТО: Лек против некои посериозни болести!

Кофеинот го намалува ризикот од заболување од рак на кожа. Исто така, млеката за тело кои содржат екстракти од зелен чај и...

Сара Фемина / 22 мај, 2020 22:20