Солисти на МОБ со концертот „Поздрав од Скопје“ го отвораат фестивалот „Башчаршиски ноќи“ во Сараево

МОБ ќе гостува на „Башчаршиски ноќи“ во Сараево

Македонската опера и балет на покана на Сарaевската Филхармонија ќе гостува на Меѓународниот фестивал на културата во Сараево,...

admin@magazin / 26 јуни, 2018 10:13