Коневски не го отфрли партијата туку сопствените гласачи, поддршката за уставните измени е легитимно право, идентично како и желбата да биде иден градоначалник на Град Скопје

Се јави Коневски, пријателчето на Мијалков, загрижен за партијата

Поранешниот градоначалник на општина Аеродром, близок пријател на Сашо Мијалков, се огласи за претседателските избори, партијата,...

Мирко Бачиќ / 19 декември, 2018 8:46

СЈО на сред лето ги активираше извршителите по потреба за предистражна постапка или во "поддршка" на предреферендумската кампања?!

СЈО ја одзеде цела документација од општина Аеродром

Специјалното јавно обвинителство влезе во Општина Аеродром. По увидот специјалните истражители ја одзеле сета документација...

Мирко Бачиќ / 7 август, 2018 15:26