Сумата која Град Скопје ја издвои за уредување на оваа површина изнесува 2.900.000 денари.

ГРАД СКОПЈЕ НАПРАВИ ИНКЛУЗИВНО ИГРАЛИШТЕ ВО КАРПОШ!

Градоначалникот Шилегов и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев денеска го посетија инклузивното игралиште...

Владо Марин / 30 мај, 2020 21:39

Она што сопстениците пријавиле дека е спортско игралиште ќе е сала за свадби и хотел

Во Струга со решение за градба на спортско игралиште се гради ресторан за свадби

На брегот на езерото обележана е една парцела каде што долго време се гради објект што личи на ресторан за свадба. Врз основа...

Мирко Бачиќ / 13 август, 2018 15:25