Она што ги задоволува Швеѓаните во овие времиња на корона вирусот се секс играчките.

СЕКС ВО ПРВ ПЛАН: Во Шведска зголемена продажбата на вибратори и секс играчки во кризата со ВИРУСОТ!

Кога луѓето се принудени да останат дома во поголема мерка, мораат да наоѓаат начин да ги смират своите сексуални страсти....

Перо Милчин / 22 април, 2020 14:52