Граѓаните на Србија ги избираат граѓаните меѓу осумте кандидати за шеф на државата!

ИЗБОРИ ВО СРБИЈА: До 9 часот гласале 5,1 отсто од граѓаните

Според првите податоци на Ипсос Србија, објавени во 9 часот, на изборите досега гласале 5,1 отсто од гласачите. За споредба,...

Мартин Попоски / 3 април, 2022 9:48