На Фејсбук страната на населба Драчево беше објавено дека детето е пронајдено.

Малиот Михаил е добар – пронајден е на автобуска станица

Малото детенце Михаил кое утринава беше исчезнато во скопската населба Драчево пронајдено е живо и здраво. Малиот Михаил...

Катерина Крстиќ / 11 септември, 2019 11:48