На изложбата ќе можете да ги погледнете трите победнички фотографии на конкурсот, најдобрата фотографија од Инстаграм, како и најдобрите топ 20 фотографии.

Изложба на победничките фотографии од Skopje Photo Week!

Изложба на победничките фотографии од Skopje Photo Week! МКЦ во четврток во 19 часот ќе биде отворена изложбата на најдобрите фотографии...

Владо Марин / 22 декември, 2020 14:18

Трудовите се презентирани и изложени и во просториите на Скопската жива градска лабораторија (SkULL) во Старата скопска чаршија.

ВИРТУЕЛНА ИЗЛОЖБА: НОВИ СУВЕНИРИ ЗА СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА

На изложбата се презентирани резултатите од Конкурсот за откуп на идејно-обликовни решенија за изработка на прототип на...

Сара Фемина / 8 ноември, 2020 16:47

Со ова подводниот музеј прави огромен чекор во заздравувањето на просторот по разурнувањето предизвикано од циклонот Сенди

Изложба на ајкули во Аквариумот во Њујорк (ВИДЕО)

Aјкулите се новите ѕвезди на водната изложба во Ааквариумот на Њујорк. Со ова подводниот музеј прави огромен чекор во заздравувањето...

admin@magazin / 28 јуни, 2018 13:30