Боби Илиевски е небитен, тој како и секој со својата мака, си живурка.

БЕТМЕН: „Имаше рекетирање и во процесот за 27-ми Април, од почеток до крај – Целта ја видоа сите„

Пријател пред малку ми ја прати оваа фејсбук бљувотина на оваа несреќа, со која делиме слично име и исто презиме. Дека е познат...

Сара Фемина / 14 септември, 2019 16:52

Просветниот инспектор Илиевски на средба во германската амбасада

Просветниот инспектор Илиевски на средба во германската амбасада !

Соопштение: денес во 10ч просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски, кој откри незаконски професорски звања на двајца министри...

Узунов Бобан / 12 септември, 2019 9:13

Вишиот инспектор, од денеска ќе биде само советник – инспектор за основно и средно образование и ќе зема пониска плата.

Илиевски се врати на работа: “Биди среќен што не доби отказ”- ОД ДЕНЕС СО ПОНИСКА ПЛАТА

Вишиот инспектор Ѓорги Илиевски од одмор денеска се врати на работа, тој од страна на претседателот на Државниот просветен...

Рејхан Бајрами / 5 септември, 2019 7:55

Тој вели дека поранешниот генерален секретар на СДСМ, го отвора локалот преку неговиот фризер.

Илиевски: Кирацовски вечерва отвора локал преку неговиот фризер!

Александар Кирацовски вечерва отвора локал во центарот на Битола, пишува Душан Илиевски, познат како Душко Млекарот. Тој...

Сара Фемина / 18 август, 2019 15:38

Државниот просветен инспекторат му предложи на директорот Томе Спировски дисциплинска мерка за инспекторот Илиевски зашто ја информирал јавноста за случајот, а постапката не била завршена. Тој, пак, смета дека тоа била негова обврска и дека му влијаеле и му се заканувале ништо да не говори во јавноста.

НАМЕСТО НАГРАДА ДОБИ КАЗНА: Инспекторот Илиевски деградиран на пониско работно место

Откако просветниот инспектор беше во судот и ја посочи злоупотребата на работното место на тројцата државни функционери...

Весна Петровска / 25 јули, 2019 19:14

На 19 јули инспекторот Илиевски треба да се појави пред дисциплинската комисија во Државниот просветен инспекторат – постапката е покрената од Африм Саљиу,

Покрената дисциплинска постапка против просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски!

Со образложение дека се прекршени законските овластувања и злоупотребена службената положба – Државниот просветен инспекторат...

Сара Фемина / 12 јули, 2019 18:34

Ново обраќање на просветниот инспектор

Инспекторот Илиевски со писмо до “премиерите” Заев и Ахмети бара метла во просветниот инспекторат !

Просветниот инспектор Ѓорги Илиевски, кој и покрај препораките да не чепка многу во работата на државниот Тетовски универзитет,...

Узунов Бобан / 1 јули, 2019 9:32

Вонредниот надзор ќе го врши раководителот на секторот за иснпекцитеки надзор, Афри Саљију, кој, според Илиевски, има конфликт на интереси.

Владата сака да го заташка скандалот на двајца министри во образованието!

Според тврдењата на просветниот инспектор, Ѓорѓи Илиевски, кој утврди дека тројца актуелни функционери незаконски напредувале...

Перо Милчин / 8 јуни, 2019 19:04