Бугарија повторно со изјави дека во Македонија се второ по големина малцинство

Јотова: “Во Македонија Бугарите се над 7% од населението”

Потпретседателката на Владата на Бугарија – Илијана Јотова –  започна со имплементирањето на Договорот кој со...

Мирко Бачиќ / 23 јули, 2018 8:56