Пилотката е Венди Рексон, а на позицијата копилотка е нејзината ќерка Кели Рексон.

Мајка и ќерка пилоти станаа инспирација за женскиот пол во светот

Д-р Џон Р. Ватрет летал на релација од Лос Анџелес до Атланта. Во текот на летот дознал една многу интересна информација, дека...

admin@magazin / 24 март, 2019 15:18

Моника Белучи и покрај тоа што важи и понатака за секс симбол по светот, таа за себе изјавува дека скромноста е еден дел од нејзиниот успех.

Италијанската лепотица Моника Белучи ја открива тајната на својот изглед.

Во светот позната како господарка на убавината,Моника Белучи ја открива тајната на својот изглед и како таа го одржува своето...

admin@magazin / 19 ноември, 2018 17:37

Давид, кој во декември 2014 година ургентно беше хоспитализиран по дијагноза на тумор на мозокот со големина на јајце, по 4 тешки години, со рекорд во пливање

Деветгодишниот Давид го победи ракот и беше главна ѕвезда на пливачкиот митинг во Штип

Деветгодишниот Давид Домазетовски од Битола беше најголемата ѕвезда на пливачкиот митинг во Штип, каде што продефилираа...

Мирко Бачиќ / 5 септември, 2018 10:00