Сакај и бори се за личноста што ја имаш. Од моментот кога ќе се оддалечи никаква промена кај тебе нема да ја врати.

Таа, му подари душа на мојот мртов живот, а јас и го уништив нејзиниот!

Ова е моја приказна, приказна на еден болен ум, не ми е срам да кажам дека сум луд, луд по неа, полуден од осаменост!  Таа му...

admin@magazin / 14 јануари, 2019 19:14