Фамозните македонско - бугарски историчари ја продаваат македонската историја и историски личности како на зелено пазарче, без детали, факти и објаснување пред јавноста

Нема Македонци, има само одродени Бугари и заедничка историја

Македонско – бугарската комисија за ревизија на историјата испомеша “баби и жаби” па на своја рака менуваат идентитети...

Мартин Попоски / 16 декември, 2018 9:29

За премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев, не е само Илинденското востание бугарско, туку Бугари се и Цар Самоуил и Свети Кирил и Методиј

Заев потврди, нема Македонска историја, се е тоа бугарска

Премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев, стави јасно до знаење што во суштина значи Договорот со Бугарија и што е поимот...

Мирко Бачиќ / 9 септември, 2018 15:22