Канческа како за ретко кој функционер доби ослободување од кривично гонење

Елизабета Канческа си наплати за Северна, отфрлена кривичната пријава за злоупотреба на службената должност ?

Обвинителството ја отфрли кривичната пријава против поранешната министерка зa култура, Елизабета Канчевска – Милевска,...

Узунов Бобан / 3 јули, 2019 16:06

Во обвинувањата други за предавници секогаш треба да се покажат приниципи

Канческа не била предавник ? Дали ќе одбие било каква амнестија ?

Елизабета Канческа-Милевска истакна дека таа и другите пратеници не се чувстувале прдавници во ниту еден момент. Јавноста...

Узунов Бобан / 12 јануари, 2019 8:46