Јанева откако ја "испоплука" работата на својата фела на Јавни обвинители, сега со критики и за целокупната судска власт

Според ОБСЕ за Јанева судовите се мрзеливи

142 лица обвинети во предметите на СЈО а најчесто дело за кое се гонат обвинетите е злоупотреба на службената положба и овластување...

Мирко Бачиќ / 29 август, 2018 13:29

Освен СЈО "ЕОС" фаќала и "тендери" од Град Скопје - општините Прилеп и Илинден но и Министерството за здравство на Македонија

Скандал:”ЕОС” Македонија на Бузлески земала тендери oд СЈО?

“ЕОС Консалтинг” Акционерско друштво од Рим Италија за прв пат своја подружница “Македонија ЕОС” во Скопје основа...

Мирко Бачиќ / 24 август, 2018 6:14