Детето се лекувало цели два месеца но се уште му е потребна постојана грижа

ВИДЕО: Македонци го киднапирале своето бебе од болница во Франција

Родители од Македонија се осомничени дека го киднапирале нивното 13-месечно бебе од болница во францускиот град Мец. Детето...

Данаил Михајловски / 22 септември, 2018 13:56