Сексолозите ве советуваат да ја практикувате оваа активност три до пет пати неделно, а во викендите до два пати дневно.

ДИВ СЕКС 350 КАЛОРИИ, А ОБИЧЕН … Еве колку КИЛОГРАМИ можете да изгубите ГОДИШНО!

Со секојдневниот „нормален“ секс за половина час се трошат 150 калории, а дивиот секс троши 350 калории, што е еднакво на половина...

Сара Фемина / 21 јуни, 2019 22:27

Затоа веднаш проверете ја нивната издржливост. Кондомите на компанијата Durex не ги поминаа тестовите на издржливост, па затоа мора да бидат повлечени од пазарот.

ВНИМАВАЈТЕ: Кондоми на Durex пукаат среде секс, компанијата ги повлекува од пазарот

Бидете внимателни доколку користите заштита, бидејќи од најпознатата компанија за производство на кондоми Durex потврдија...

Катерина Крстиќ / 29 април, 2019 10:02