Премиерот Зоран Заев вели дека немал директни контакти со Спасовски надвор од протоколите, но и дека ќе направи тест за ковид-19.

Премиерот Заев: Немав директен контакт со Оливер Спасовски

Премиерот Зоран Заев вели дека немал директни контакти со Спасовски надвор од протоколите, но и дека ќе направи тест за ковид-19. Во...

Владо Марин / 27 октомври, 2020 14:47

Заинтересираните граѓани може да се јават на телефонскиот број 071 395 395 и да договорат бесплатно подигање на органскиот отпад. Оваа кампања годинава ќе го опфати целиот Скопскиот плански регион.

НЕ ГИ ПАЛЕТЕ СТРНИШТАТА – ГРАД СКОПЈЕ БЕСПЛАТНО ПОДИГА ОСТАТОЦИ ОД БЕРБА

Продолжува кампањата за бесплатно собирање на остатоците од берба за да се спречи палењето на стрништата, а со тоа да се заштити...

Владо Марин / 29 август, 2020 9:55